Het gemeentehuis is maandag 1 juni (tweede pinksterdag) gesloten.

Vacature van de week

Vrijwilligers gezocht voor donderdagmiddagsoos Stichting Welzijn Nunspeet

Iedere donderdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur wordt er een soos gehouden bij Stichting Welzijn Nunspeet. Het is een ontmoetingsmiddag: een basisvoorziening met als doelstelling ouderen met elkaar in contact te brengen. Op dit moment is er ruimte voor een aantal enthousiaste gastvrouwen.

De gastvrouwen zorgen ervoor dat iedereen wordt voorzien van koffie of thee en zijn sociaal betrokken bij de groep. Er is veel animo voor de soos: doorgaans zijn er zo’n 30 mensen aanwezig. Naast gezellig met elkaar samen zijn, wordt er ook bingo gespeeld. Het is een groot vermaak van alle aanwezigen, en het gaat er soms fanatiek aan toe! De gastvrouwen bedienen de bingomolen en roepen de nummers om. Vooraf regelen zij leuke prijzen.

Heb je interesse in dit leuke vrijwilligerswerk? Bij Stichting Welzijn Nunspeet kun je terecht voor meer informatie. Telefoonnummer (0341) 25 20 20 of e-mail info@welzijnnunspeet.nl. Vrijwilligers kunnen zich apart aanmelden, maar samen met bijvoorbeeld een vriendin kan ook!

Voor meer informatie: bel op maandag of dinsdag of woensdagochtend naar het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet, telefoonnummer: (0341) 44 20 20.

Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Kijk dan in de vacaturebank.

Contact

Servicepunt Vrijwilligers NunspeetTaalmaatjes Nunspeet
Bezoekadres: Veluvine

F.A. Molijnlaan 186
8071 AK Nunspeet